Promocija i prodaja Coraxovog novogodišnjeg kalendara - 13. decembar u CZKD

12.12.2019. Beograd

Dnevni list „Danas“ i pokret „Novi Optimizam“ i ove godine organizuju seriju događaja u sklopu promocije i prodaje tradicionalnog novogodišnjeg kalendara sa karikaturama Predraga Koraksića Koraksa

 

Turneja će započeti već u petak 13. decembra u Beogradu, u prostorijama Centra za kulturnu dekontaminaciju (Birčaninova 21). Posetioci mogu da očekuju bogat celodnevni program, koji će početi u 11 a završiti se oko 17 časova.

Dnevni list „Danas“ i pokret „Novi Optimizam“ i ove godine organizuju seriju događaja u sklopu promocije i prodaje tradicionalnog novogodišnjeg kalendara sa karikaturama Predraga Koraksića Koraksa. Naziv kalendara za narednu godinu je „Nova era“. U periodu od 13. do 28. decembra obići ćemo ukupno 7 gradova – Beograd, Zrenjanin, Šabac, Novi Sad, Kragujevac, Pančevo i Požegu.

Turneja će započeti već u petak 13. decembra u Beogradu, u prostorijama Centra za kulturnu dekontaminaciju (Birčaninova 21). Posetioci mogu da očekuju bogat celodnevni program, koji će početi u 11 a završiti se oko 17 časova.

Centralni događaj predstavljanja kalendara za 2020. godinu  predviđen je za 13 časova, kada će se prisutnima obratiti Predrag Koraksić Koraks, kolumnista lista „Danas“ i idejni tvorac kalendara Vladimir Jokić,  glavni i odgovorni urednik lista „Danas“ Dragoljub Draža Petrović i predstavnici redakcije. Program će voditi novinarka Aleksandra Popović.

U programu će učestovovati i brojne javne ličnosti koje su pokazale solidarnost sa Coraxom, dnevnim listom „Danas“ i slobodnim medijima, poput dobitnice nagrade „Dobar primer Novog Optimizma“ za 2019. godinu Biljane Stojković, Gojka Božovića, Slobodana Georgijeva, Tanje Đaković, Đorđa Pavićevića, Marka Vidojkovića, Aide Ćorović i mnogih drugih.

Tokom početnog dela programa biće emitovan specijalni film posvećen  15 godina rada pokreta „Novi Optimizam“ pod nazivom „15 drugačijih“, koji je premijerno emitovan u Novom Sadu 8. decembra, a potom i 10. decembra u Ustanovi kulture „Stari grad“, prilikom svečane dodele nagrade „Dobar primer Novog Optimizma“ za 2019. godinu.

 

Naredne promocije biće organizovane prema sledećem rasporedu:

 

Zrenjanin 16.12. Kulturni centar Zrenjanin, mala sala (Narodne omladine 1), 18 časova

 

Šabac, 17.12. Sinagoga (Vlade Jovanovića 11), 19 časova

 

Novi Sad 21.12. nove prostorije NDNV (SPENS, ulaz kod suda), 11-14 časova

 

Kragujevac, 24.12. Siti pasaž (Glas Šumadije), 18 časova

 

Pančevo 26.12. Kafe "Kupe" (Braće Jovanovića 5), 18 časova

 

Požega 28.12. Mesna zajednica Požega (Trg slobode), 13 časova

 

 

 

Prijava za Bilten

Please enable the javascript to submit this form